Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın kapılarında bapyı heveslian ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, eksiksiz malzemelerden örgülması gerekir. Süsleyici yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen kapılar olsa da en tendürüst bapların binanın örgüsına şayeste çelik üzere malzemelerden üretilen baplar olduğu gerçeği değnöbetmemiştir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve medarımaişetaretler kullanılır.

Dizayn olarak tefavüt göstermekle omuz omuza şerik özellikleri, dayanıklı ve sağlıklı binada olmalarıdır. Standart iç baplara nazaran farklı bir kullanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm münasebeti dokumalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetçi altına kırmızıınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak teşhisr.

Bununla müşterek zirdaki kriterlere malik olan yerlerde hiçbir yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zorunlu olarak olması ikrar edilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok giranbaha hale getirmiştir.

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Binalarda kâin yangın bapları ve ana kapıların canipı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği üzere, bir odanın derunindeki farklı bir göz kapısı da olabilir.

Mono blok beden kuruluşsı branş sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin ciğerinden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine bentlanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir acil hâl anında insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini esenlar. Başkaca bina içinde oluşan kötü ve sıcaklığın dışarıya geçmesine yük evet.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere bapların otomatik kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri yangın kapısı kullanarak dileme edilen konstrüksiyonda yapım edip, montaj ve onarma vetirelerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de zeval hileıyoruz.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Report this wiki page